Začetna podjetniška akademija z družbenimi učinki

Spoštovani,

v okviru programa EXIT se na vas obračamo z informacijo oz vabilom v Začetno podjetniško akademijo, kar bi bilo lahko interesantno za vas in vaše uporabnice. Rok za prijavo je 21.10.2015!

Prejšnji petek je Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana objavil Javno povabilo za vključitev v Začetno podjetniško akademijo z družbenim učinki.  Več o povabilu in akademiji najdete na: http://www.dplac.si/program/Zacetna-podjetniska-akademija-z-druzbenim-ucinkom/

Vključitev je tako za ekipe kot posameznike povsem brezplačna.

Prijavijo se lahko:

-           ekipe/lahko ste le posameznik (lahko ste le neformalna skupina ali pa že imate pravno-formalno obliko in že delujete na trgu), ki imate  podjetniško idejo z družbenim učinkom (prijava na:  https://docs.google.com/forms/d/1WTLKCGY-rizxemC4Lmx_FixnbhkAiUNTVVs-me7OgWU/viewform)

-          posameznik, ki se želi za čas akademije pridružiti eni izmed ekip in sicer z namenom pridobiti podjetniško znanje, ki vam bo kasneje morda koristilo pri razvoji lastne podjetniške ideje  (prijava na:  https://docs.google.com/forms/d/1T2lh0dIa2ZGDMe7vGD25mZCJJEIAGrSQaRDiJxEkFqQ/viewform)

Akademija se bo, poleg Ljubljane, izvajala tudi na Kozini in v Mariboru. Na vsaki lokacijo bomo izvedli  dve celodnevni delavnici (v Ljubljani  bosta potekali  26. oktobra 2015 in 5. novembra 2015 v DPlacu na Dunajski cesti 20), vmes boste z mentorji v stiku na daljavo. V tem 11-dnevnem obdobju  boste razvijali podjetniško idejo in jo na zadnji delavnici tudi predstavili.  Mentorji bodo res odlični in vam bodo pomagali na poti razvoja vaše podjetniške ideje.

Zadnji rok za prijavo ekip ali posameznikov je 21.oktober.   

Po zaključeni delavnici bodo ekipe  deležne promocije in podpore s strani SPIRIT agencije ter vseh lokalnih izvajalcev in partnerjev, našega DPlaca.

Če morda poznate koga, ki bi mu ta priložnost lahko pomagala  pri razvoju, morda še skrite podjetniške ideje, mu prosimo, pošljite to sporočilo.

Hvala!

Ekipa DPlac

Za dodatne informacije glede Akademije vam je na voljo ekipa DPlac-a. Kontakti na  http://www.dplac.si/program/Zacetna-podjetniska-akademija-z-druzbenim-ucinkom/

 

Za vse dodatne informacije v zvezi s projektom EXIT smo vam na voljo na: Urška Križnar, tel: 040 804 060, e-pošta urska.kriznar@skup.si ali Primož Šporar, tel: 041 684 182, e-pošta: primoz.sporar@skup.si

Želimo vam lep dan,

ekipa EXIT

SKUP - skupnost privatnih zavodov.