Šola za podjetnike Društva Mladinski ceh

Cehova šola za socialne podjetnike

Je praktična šola za kreativne in družbeno odgovorne podjetnike. Na njej boste pridobili znanja, veščine, orodja in poznanstva potrebna za razvoj družbeno odgovornih idej v socialna podjetja. Osvojili boste učinkovita orodja za merjenje družbenega učinka, oblikovanje poslovnega modela in razvoj produktov. Na voljo boste imeli izkušene mentorje, ki vam bodo pomagali pri nastanku vašega družbeno odgovornega podjema. Spoznali in navezali boste stike z drugimi podjetniki in si izgradili mrežo poznanstev.

Društvo mladinski ceh je nevladna organizacija, sestavljena iz mladih entuziastov. Že pred leti smo začeli določene metodologije, ki sicer prihajajo iz startup sveta, uporabljati in prilagajati za razvoj projektov znotraj društva. Pozneje smo te metode uporabljali tudi pri delu s socialnopodjetniškimi podjemi, s katerimi smo sodelovali znotraj projekta Socialni inovatorji prihodnosti. Iz izkušenj vemo, da se področji prekrivata in dopolnjujeta.

Verjamemo, da smo pripravili pravi koktajl veščin, orodji in znanj, s pomočjo katerih boste svojo idejo razvili v delujoče in neodvisno socialno podjetje. Pri tem vam bodo pomagali izkušeni mentorji. Gre torej za edinstveno priložnost, da se udeležite prave šole za socialne podjetnike, uresničite svojo idejo in spremenite svet.

Več informacij in prijave na: http://www.mladinski-ceh.si/podjetnistvo/sola

SKUP - skupnost privatnih zavodov.