WeInspire - spoznavno srečanje 10.1.2017

Spoštovani partnerji, 

najprej en lep novoletni pozdrav, naj bo uspešno na vseh področjih!

Z našim navdihujočim skupnim projektom WE Inspire se leto začenja precej intenzivno in polno razburljivih pričakovanj. Vendar moramo vsi skupaj nemudoma prestaviti v peto prestavo in poskrbeti, da bo naš prvi, zagonski in hkrati najpomembnejši dogodek maksimalno uspešen, saj je od tega odvisen uspeh celotnega projekta. 

V torek, 10. januarja, prirejamo WE Inspire spoznavno srečanje, na katerem pričakujemo prav vse že prijavljene udeleženke programa, ki jim bodo izkušene podjetnice s svojim navdihom ter delavnica z vodenim procesom oblikovanja ambicije pomagali uspešno skovati svoj prvi temeljni kamen na podjetniški poti. Udeležba je za vse prijavljene v program WE Inspire obvezna, saj bo to že prvi korak na poti selekcijskega postopka: prijavnica na spoznavno srečanje WE Inspire.

Spoštovani partnerji, vaša vloga je ravno sedaj najbolj pomembna, da v teh zadnjih dneh pred iztekom roka za prijave v program navdušite še nekaj novih udeleženk, saj je za to čas le še do 10. januarja. Vsekakor pričakujemo vsaj še 2-3 prijave s strani vsakega partnerja. Program spoznavnega srečanja je resnično vrhunski in je izjemna priložnost za vse, ki razmišljajo o podjetniški poti, da naredijo ta prvi korak, saj bodo srečale številne kolegice s podobnimi izzivi, spoznale izjemne mentorice in navdihujoče podjetnice.

Tudi z naše strani bomo opozorili vse prijavljene v program, da je prijava na spoznavno srečanje obvezna, pričakujemo pa tudi vašo partnersko vključitev v komuniciranje, da bomo vsi skupaj čim bolj enotni in učinkoviti.

Vabljeni na dogodek v torek tudi vi, partnerji projekta WE Inspire. Navdihujoče bo. 

E: renata.weiss@ceed-slovenia.org

W: www.ceed-slovenia.org

 

SKUP - skupnost privatnih zavodov.